Разбрах
(1)
Ok

Електронен магазин
на Gourmet Publishing

Menu

Vintage Club приема следните начини на плащане:
еPay
За извършване на плащане през системата на ePay е необходима регистрация в системата на Epay. Ако изберете начин на плащане чрез еPay, при завършване на поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.
 
Кредитна карта
Ако изберете начин на плащане с кредитна карта системата ще ви пренасочи в системата за разплащане с кредитни карти на Epay. НЕ Е НЕОБХОДИМО да имате регистрация на съответната карта в Epay. Сигурността на Вашите картови данни се гарантира от Epay.

ЕasyPay
За плащане чрез EasyPay e необходимо да посетите клон на EasyPay или място на което се приемат плащания чрез EasyPay - повечето големи вериги разполагат с такова място. На ограничени места има и машини на EasyPay, където могат да се извърши плащането. За да осъществите плащане през EasyPay не се изисква предварителна регистрация, нито има ограничение за начина на плащане (в брой, с дебитна или кредитна карта).
При заплащането на поръчката трябва да се посочи като "Основание за плащане" 10-цифрения код за плащане, който е уникален за всяка поръчка. Този код се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от онлайн поръчката. Кодът ще Ви бъде изпратен на e-mail-а, посочен при Вашата регистрация.


Банков превод
Банковият превод се осъществява от банкова сметка към банкова сметка на Гурме ООД или чрез внасяне на необходимата сума в банков клон на която и да е търговска банка.
В платежния документ задължително трябва да присъства номерът на поръчката.

IBAN  BG90FINV915010BGN0E1VV
ПИБ АД
Гурме ЕООД
Основание за плащане: Vintage Club поръчка №......


Наложен платеж
Наложеният платеж е начин на плащане, при който заплащате на куриер поръчаната от Вас стока (+ цена за доставка) в момента на получаването. Оригинален платежен документ се доставя заедно със стоката. Получаването на пратката се удостоверява чрез Вашия подпис.
От куриерска фирма ще изпратят съобщение на посочения от Вас телефон за контакти, за да Ви уведомят приблизително кога да ги очаквате на адреса. При плащане с наложен платеж се начислява такса от 5 лв.

 

Плащането трябва да се извърши най-късно до три работни дни след постъпването на поръчката във Vintageclub.bg. Ако дотогава не е постъпило плащене, поръчката се счита за отказана.

Всички цени в електорнния магазин Vintageclub.bg са с ДДС.