Разбрах
(1)
Ok

Електронен магазин
на Gourmet Publishing

Menu

Начин на доставка

Начин на доставка

Доставката се извършава на територията на цялата страна, с куриерски фирми. В повечето случаи това са Rapido (за София) и Speedy (за страната).

При поръчка на нематериален продукт: ( кулинарен курс, билет за вход)

  • кулинарен курс - при получаване на Вашето плащане, нашата система автоматично Ви включва в списъка с участниците в конкретния курс. В този случай не очаквате доставка от куриер, освен, когато сте избрали условие на плащане - с наложен платеж. Когато закупеният от Вас кулинарен курс е за подарък, тогава ще получите подаръчен ваучер (на файл) на посочената от Вас електронна поща. В тези случаи, в полето за забележки, задължително посочете, че желаете подаръчен ваучер, както и името на лицето, което ще посети курса.

 

  • билет за вход - ще получите файл на посочената от Вас електронна поща. Този документ, в електронен или хартиен вариант гарантира Вашия достъп.

Срокове на доставка:

Поръчките се доставят на посочен от Вас адрес в рамките на 3 работни дни, считано от датата на получаване на плащането. За плащания, получени след 17 часа или в почивен ден, срокът започва да тече от следващия работен ден. За поръчките с наложен платеж, срокът започва да тече в момента на приемане на поръчката или ако поръчката е направена след 17 часа или в почивен ден от следващия работен ден.

Цени на доставка:

безплатна доставка

  • при поръчка общо за над 150 лв

цена за доставка за доставка в страната - 5.00 лв с ДДС

такса наложен платеж - 5.00 лв за всички поръчки при условие на плащане - наложен платеж