Няма резултат от Вашето търсене.
Няма резултат от Вашето търсене.
Вижте също
-
4 сезона в буркани... и вкусове. "4 сезона... много кулинарни книги, шеф-готвач на сайта за модерно хранене МЕНЮ (menumag.bg) и основател и водещ преподавател на Кулинарно училище МЕНЮ. Успешната й кариера е резултат от...
-
сп. Дивино брой 30... и вкусове брой 30 на DiVino Magazine? Яна Петкова разказва за изба Нерагора – чиито вина, без да са шумни и показни, имат стил и класа. Интересно е и интервюто с Алберик Бишо – шесто поколение от знаменитата...
-
Така би стъкмила леля ти... в кулинарните книги са сложни и засукани или пък само здравословни. Тази съвсем не е такава. В ТАКА БИ СТЪКМИЛА ЛЕЛЯ ТИ авторът Петър Стоянович е събрал всякакви рецепти за всякакви ястия,печива и...
-
сп. Дивино брой 27... и вкусове съпътства световния бум на кулинарната култура. Този бум се наблюдава от години и в България, макар и по особен начин – за спецификата на нашите ресторанти в броя разказва създателката на...
-
сп. Дивино брой 46... италианските кулинарни икони - паста карбонара. Както винаги в броя предлагаме и резултати от дегустациите на най-добре представилите се български вина (в случая бели и розе), оценени през последните...